top of page
PC200752.jpg

Hva skal ditt barn eller ungdom gjøre i høstferien?

Du inviteres herved til Høstleir (uke 40) med fokus på agility for Barn og Hund på Melnes Gård!

Ønsker du å skape uforglemmelige minner og styrke båndet mellom ditt barn og din firbente venn? Da er høstleiren for barn og hund på Melnes Gård det perfekte eventyret for dere!


Med stort fokus på agility, en spennende hundesport som bygger et uvurderlig samarbeid mellom menneske og hund, vil ditt barn og ungdom oppleve mestring og glede sammen.


På vår høstleir vil ditt barn få muligheten til å utforske verdenen av agility på en morsom og trygg måte. Under kyndig veiledning av dyktige instruktører vil de lære grunnleggende ferdigheter, fra å navigere gjennom hindringer som hopp, tunneler og slalåm til å mestre avanserte baner med tempo og presisjon. Dette vil bidra til å styrke samarbeidet og tilliten mellom barn, ungdom og hund.

IMG_4649.jpg

Tårer vil trille da barna må si farvel til sine nye venner.

Skap opplevelser for livet!

5 dager glede

Leirene starter mandag og avsluttes fredag!

Grupper på maks 20 barn

Selv om det er flere barn på gården, vil vi alltid holde oss under 20 barn på hver gruppe!

Fantastiske omgivelser!

Melnes gård på Enebakkneset er et flott sted å være en uke i sommerferien!

maxresdefault.jpg

Hvor holdes leiren?

Høstleiren finner sted på den idylliske Melnes Gård, som ligger vakkert til på Enebakkneset. Dere vil omgis av frodig natur, noe som gir den perfekte kulissen for spennende eventyr og utendørsaktiviteter. Gården har alle fasiliteter som trengs for å sikre et behagelig opphold.

Melnes Gård, som ligger på Enebakkneset. Cirka 35 minutter fra Lillestrøm. Klikk her for å finne oss på Google maps!

Få mer info om Barn&Hund leir på våre hjemmesider: www.barnoghund.no

Uke 40 - En perfekt tid for høsteventyr

Høstleiren arrangeres i uke 40, når naturen viser seg fra sin mest fargerike side. Dette er en perfekt tid for å nyte den friske høstluften, oppleve det gyldne løvet som faller og skape minner som varer livet ut. Med et variert program som inkluderer både agilitytrening og andre morsomme aktiviteter, vil dere få en hel uke fylt med glede, læring og latter.

Sikre deg plass i dag! Ukene fylles raskt opp!

DSC_0748.jpg

Våre instruktører elsker jobben sin!

Praktisk info!

Pris

Prisen er 6.500 kroner. Alt inkludert – mat (også til hunden), overnatting og aktiviteter.

Aldersgrupper

  • Barneleir er for barn i alderen 8-12 år.

  • Ungdomsleir er for ungdom i alderen 13-18 år.

Agilityleir i høstferien

Fra 2-6. oktober har vi agilityleir. Her kan barna fortsette utviklingen og lære enda mer om agility og hundetrening!

Mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon, bare ta kontakt:

barnoghund@oslo-hundeskole.no

Eller på telefon – 40483000

Barn og hund:

En gledefull lek!

Hunden løper med leketøy

Det er ingen tvil om at hunder og barn kan danne et fantastisk team. I lek deler de et sprudlende engasjement og en uimotståelig glede. Samtidig er det viktig å forstå at leken mellom barn og hund kan være risikabel, og det er viktig å ta nødvendige forholdsregler for å sikre både barn og hund.

 

Leken mellom hund og barn kan være et viktig aspekt for både hundens og barnets utvikling. Barn lærer å ta ansvar, forstå viktigheten av å respektere og kommunisere med andre vesener. Hunder, på sin side, lærer å være tålmodige, tolerante og å tilpasse seg ulike situasjoner.


En av de viktigste faktorene for å sikre en sikker og morsom lek mellom hund og barn er å lære hunden grunnleggende lydighetstrening. Hunden bør kunne følge grunnleggende kommandoer som "sitt", "ligg" og "bli". Det vil også være gunstig for hunden å lære "hent" og "slipp" kommandoer. På denne måten kan hunden kontrolleres og unngås farlige situasjoner.


Det er også viktig å lære barna grunnleggende hundeadferd. Barn bør forstå at hunder kan bli redde eller sinte, og at de trenger sin egen plass og tid til å slappe av og hvile. De bør også lære å ikke forstyrre en hund mens den spiser eller sover.


Når hunden og barna begynner å leke sammen, bør det være under tilsyn av en voksen. En voksen kan overvåke leken og sørge for at både hunden og barna er trygge. Hunden bør aldri etterlates alene med barn.


Avslutningsvis, er leken mellom hund og barn en gledefull og positiv opplevelse, men det er også viktig å være forsiktig og ta nødvendige forholdsregler for å sikre at det forblir sånn. Når både hund og barn respekterer hverandres grenser og er trygge, kan det være en av de mest verdifulle opplevelsene i livet.

Få med deg det som skjer!
Få nyhetsbrev fra Barn&Hund Sommerleir!

bottom of page